вівторок, 3 жовтня 2017 р.

"Поважна старість"



             Другий місяць осені починається з особливої дати.     1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 року щорічно відзначає цей день. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

                                                      
       
        Тож прохолодного, осіннього дня  бібліотечні працівникі дитячої бібліотеки завітали до Коростишівської загальноосвітньої школи №3 на виховну годину. З учнями 8-го Б класу було проведено годину поваги « Почесна старість» .  Бібліотекарі розповіли молодшому поколінню, що люди  старшого покоління так само  потребують уваги та спілкування, як і молоді, та й навіть більше.
                                 
       
           Повага до старших вважається в народі рисою, притаманною кожній порядній людині. Щоб виховати цю рису,  бібліотекарі познайомили учнів з повчальними та зворушливими легендами про людей похилого віку.
           Поважаймо, шануймо цих людей щирим, добрим словом, зробімо все, аби вони відчули себе потрібними суспільству!

Немає коментарів:

Дописати коментар