понеділок, 15 січня 2018 р.

БІБЛІОНЯНЯ


            12 січня 2018 року в Коростишівській дитячій бібліотеці  відкрито ігрову дитячу кімнату «Бібліоняня». Її створено для розвантаження на деякий час батьків, щоб вони могли вирішити свої нагальні справи або просто почитати в стінах бібліотеки, коли їх діти розважаються та розвивають свої здібності за іграми та книгами.  А головне, ці послуги будуть надаватися батькам безкоштовно.    


         Бібліотека- це місце де можна почитати разом з дитиною, зайняти дитину цікавими та розвиваючими іграми, книгами. Батьки не завжди мають можливість залишити свою дитину на годину-дві поруч з будинком, щоб вирішити свої нагальні питання. Даним проектом ми прагнемо зробити крок до розширення можливостей бібліотек для людей, зробити бібліотеки центрами відпочинку, розвитку та проведення дозвілля.



    
     На відкриття «Бібліоняні» були запрошені  міський голова Іван Михайлович Кохан та начальник відділу культури та туризму Олена Леонідівна Хмельова. 



           

 Виступаючи перед присутніми, Іван Михайлович зазначив, що такий проект, це в першу чергу територія казки, дива, несподіваних цікавих зустрічей і де можна не тільки читати книги, але і корисно провести свій вільний час. Це  дитяча ігрова зона, де діти можуть творчо та інтелектуально розвиватись, дружити, спілкуватись, а батьки займатись своїми справами.


      На завершення вихованці музичної школи привітали всіх присутніх чудовим виступом – веселими українськими піснями, а всі діти отримали солодкі подарунки від депутата обласної ради Марчинського М.Б.

        

Немає коментарів:

Дописати коментар