четвер, 25 січня 2018 р.

       Чарівне царство книжок

        24 січня 2018 року до дитячої бібліотеки вперше завітали на екскурсію учні  1-го та 2-го класів Коростишівського Міжнародного навчально-виховного комплексу імені Януша Корчака. Бібліотекар молодшого відділу розповіла вихованцям про чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою, про розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Новими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Дітей ознайомили з ігровою кімнатою "Бібліоняня", де можна почитати книги, погратися та займатися цікавими розвиваючими іграми. 
        А доповненням до екскурсії стала казкова мандрівка "Подорож у казку". Учні відгадували загадки, співали пісеньки казкових персонажів, брали активну участь у казковій вікторині.  
          Це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та пройшло воно в теплій , дружній атмосфері. Закінчилась екскурсія побажанням бібіліотекарів: «Завітайте до нас ще, любі дітки! Бібліотека чекає з радістю на вас. До нових зустрічей!»
                             

Немає коментарів:

Дописати коментар