пʼятниця, 1 червня 2018 р.


Ти   палиш, а  світ  задихається
          Канікули! Яка чудова  пора! І у дитячій книгозбірні у цю пору велелюдно. Та щоб був веселий і корисний відпочинок для малечі у бібліотеці проводився цікавий та змістовний захід.        
          Традиційно щороку 31 травня весь світ і Україна в тому числі, відзначає День боротьби з тютюнопалінням. Діти з пришкільних таборів – 3-й загін «Смайлики» Коростишівської ЗОШ №3 та 5-й загін «Здоров’ята» школи – ліцей інформаційних технологій прийшли до читальної зали книгозбірні на інформаційний коктейль «Ти палиш, а світ задихається» приурочений до всесвітнього Дня боротьби з тютюнопалінням. 
          Ведучі ознайомили з історією виникнення рослини «тютюн», про його шкідливість здоров’ю людству, про проблеми виховання молодшого покоління, і що куріння – це одне з шкідливих і поширених звичок серед школярів. «Бережи одяг, доки новий, а здоровя – доки молодий»,- зазначили  бібліотекарі. 
          Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером та вільним доступом до мережі інтернет. А також діти ознайомилися з дитячою кімнатою «Бібліоняня», де і чудово провели свій вільний час.
               
          


Немає коментарів:

Дописати коментар