четвер, 7 червня 2018 р.


Дивний і неповторний світ комах
          
         Комахи – чи не найбільш загадкові істоти на нашій планеті. Вони бувають гарними, заворожливими, надокучливими, кусючими…Але що ж ми насправді знаємо про комах?

         

                                      7 червня до читальної зали дитячої бібліотеки на годину цікавих повідомлень «Дивний і неповторний світ комах» завітали діти з пришкільних таборів – загони «Смайлики» та «Перчинки» Коростишівської ЗОШ №3, загін «Оба – на» НВК школи – ліцею інформаційних технологій та загін «Дзвіночки» гуманітарної гімназії №5.

            Ведучі ознайомили дітей з різноманітними видами комах, що зустрічаються у нашому житті – з корисними, синоптиками і шкідливими істотами. Переглянули декілька відео про цікаві факти з існування комах та застерегли, що деякі з них є носіями небезпечних хвороб. А щоб ця невидимка несподівано не атакувала треба бути обережнішими!

             Всім дуже сподобалась година цікавих повідомлень та не менш зацікавила ігрова кімната «Бібліоняня», де діти з великим задоволенням розважалися, граючись, хто у сухому басейні, хто іграшками та пазлами, хто цікавився новими виданнями книжечок, а хто Інтернет – центром, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

            
            
          

Немає коментарів:

Дописати коментар