пʼятниця, 10 листопада 2017 р.

                Подорож   до  Мультляндії



 9 листопада 2017р. Коростишівська дитяча бібліотека   організувала  пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «Чарівне царство книжок». В світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм відвідувачам. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати учнів школи до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей.  
       

     І  прохолодного осінього дня до дитячої бібліотеки завітали учні 2-а класу  НВК школи – ліцей №2.  З вступним словом виступила бібліотекар молодшого відділу дитячої бібліотеки, яка розповіла дітям про роль та значення бібліотеки в житті дітей. Маленьким читачам була надана інформація , про правила користування дитячою бібліотекою, розповіла про історію бібліотеки,  ознайомила з книжковим фондом книгозбірні, а також проінформувала про нові надходження літератури та періодики для дітей.      

     

 Цікавим, захоплюючим доповненням екскурсії став мультимедіа – перегляд «Подорож до Мультляндії», який  викликав великий інтерес у дітей. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих, захоплюючих фактів про історію виникнення та створення мультиплікаційних стрічок, про перший театр тіней, про лялькові, мальовані, пластилінові мультики. Весело та радісно було в бібліотеці! 
                                              
     

                                                                                        
       Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.  
                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар